Słyszałem, że nie za zdrowe to, bo oponki wydzielają z siebie chemię,Mike pisze:hmmm wez przykłąd zemnie i trzymaj moto w pokoju obok swojego łuzka:P ja tam mam i jest super
![]()
LENAR pisze:Słyszałem, że nie za zdrowe to, bo oponki wydzielają z siebie chemię,Mike pisze:hmmm wez przykłąd zemnie i trzymaj moto w pokoju obok swojego łuzka:P ja tam mam i jest super
![]()
pamiętam jak wiozłem opony samochodem (w kabinie), auto chwile postało, a jak wsiadłem to smród w środku taki, że prawie głowa bolała.
I pomyśl, że kiedy powinieneś w czasie snu odpoczywać, to oddychasz tym g.ównem. no Lenan moze i masz racje bo tesz nieco coś o tym słyszałem ale moto mam dopiero jakies dwa dni wiec jeszcze nic nieczuca tak pozatym to moja mamuska mi troche marudzi wiec pewnie moto przestawie do ciepłej piewnicy i niech czeka do ciepłej wiosny
Nie czujesz rano, że masz lekka fazkę?a z tą faza to wsumie mam codziennie jakąś faze wiec jedna wiecej mi niezaszkodzi hehe
:D
a w temacie to odpiąłem aku, bak zalany na full i moto stoi.
Niech nie przyjdzie Ci do głowy przepalanie sprzęta w zimie
jeśli garaż masz zimny to nie wiem czy przepalanko to taki kurażMati pisze:Moja maszynka stoi ładnie przykryta kocykiem w garażu, bak na max zatankowany - przepalanko raz w tygodniu dla kurażu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości