Cześć przebarwienie można pomalować i też nie będzie widac! Trzeba by było zobaczyć to na żywo strasznie skaszaniony ten spaw jak na orginał !!!Ciężko ze zdjęcia to ocennic!
jak ktoś spawał to TIGIEM drutem nierdzewnym a potem przepolerował to też nie bedzie widać !Jest wiele sposobów!wiesz na zdjeciu nie widać tego dokładnie nawet po powiekszeniu fotki!
Obstawial bym,ze jest to orginalny spaw,a co do spawania tigiem i drutem nierdzewnym to nie komentuje a troche wiem o spawaniu,stali nierdewnej, alu zwyklej czarnej stali nawet tytanu mam to na co dzien pracy
k**a znowu teorie. Ja z ciekawosci sprawdzilem no i zadnego takiego spawu nie ma! niech sprawdzi ktos jeszcze z 929 czy ma i po kłopocie i po co tu tak gadac bez sensu, malowane spawane klejone i tak w kolko!
Porownywalem z inna 954 i w tym i w wielu innych miejscach sa spawy inaczej wygladajace. Nie bylo ze w obu motocyklach spawy wygladaja identycznie w kazdym miejscu
to nie jest polerowany spaw. ale moze byc wytrawiony i wtedy nie ma zadnych przebarwien . ale jezeli nikt takiego spawu nie ma w soich fajerach to zastanawiałbym sie nad jego orginalnością a ludzka ręka potrafi naprawde cuda zrobić .