Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 01:11

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Ponad 220 km/h! Zobacz piratów na motocyklach

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl:

Post » 16 maja 2013, 08:20

Poprostuto jest zazdrosc policjantów,chcieli se chłopaki też pokupować motory.....ale komendant premie CENZURA i teraz sie oberwało wycieczkowiczom :-P. A te 200 zł dostali za wyprzedzenie radiowozu na zakazie :)
konie w każdej postaci :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: sc57a
Rok produkcji: 2005

Post » 16 maja 2013, 09:38

Eeeeee idzie lato zaraz przyczepią się do skaczący na główkę i rolników że nie przestrzegają bhp
Moto Psycho

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: HONDA CBR 1000RR
Rok produkcji: 2004

Post » 16 maja 2013, 17:39

piotr dzimira pisze:bardziej niebespieczne bylo kontrolowanie na pasie awaryjnym co ZAzjeby nie policja nawe kutafoniec kamizelki odblaskowej nie zalozyl

Hmmm nie wiem skąd sie wzięło te 3pkt i 200zł bo maksymalnie wymiar wynosi i tak choćby 400km/h jechali to 500zł i 10 pkt a jeśli stwarzali by dodatkowo zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym to dostali by następne 500zł i 6pkt więc dziwi mnie ta ilość choć zapewne to jak zwykle szum medialny aby ładniej na filmiku wyglądało a odnośnie kamizelek to przepis mówi, że umundurowanie musi posiadać elementy odblaskowe POLICJA i nie jest to wymogiem tylko w okresie jesienno zimowym obowiązek...słuchajcie są co niektórzy naprawdę nawiedzeni policjanci co za Chiny nie zrozumieją motocyklistów hmmm ja też "ich" nie rozumiem i to jest przykre, że zawsze winę zwala się na motomaniaka :| Wszędzie pracują ludzie więc to nie roboty i są tacy i tacy....ale niestety tych gorszych jest więcej :|

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: 1000rr Repsol
Rok produkcji: 0

Post » 17 maja 2013, 08:45

ale niestety tych gorszych jest więcej

Nie zgodze sie jednak mimo wszystko.Nawet lapiac mandaty zawsze bylem ulgowo traktowany i nie spotkalem sie z typowa nienawiscia do mnie jako motocyklisty.
Uwazam ze ilosc ludzi ktorzy teraz woza sie skuterami choperami i plastikami jest coraz wiekza i ludzie poprostu juz nie uwazaja nas za wynalazek na drodze.To samo z kierowcami puszek-naprawde zdecydowana wiekszosc robi mi miejsce i gdyby nie ostatni przypadek CENZURA to juz bym zapomnial ze ludzie potrafia robic cos na zlosc.
Ogolnie uwazam ze sytuacja robi sie coraz bardziej pozytywna :brawo:

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl:

Post » 18 maja 2013, 07:16

Pajaców można spotkać w każdej pracy, czy to w policji czy to w urzędzie i zwykłym zakładzie produkcyjnym, także trafnie na takie osoby jest nieuniknione, teraz kwestia własna jak my podejdziemy do sprawy. Mijałem już w tym roku wile patrolów policyjnych i nie widziałem u nich jakiegokolwiek nagannego zachowania w moim kierunku (oby tak do końca sezonu) ,fakt na tym filmiku mundurowi zdecydowanie przesadzili ale niestety takie ich prawo i nic z tym nie zrobimy. DOMEL masz zdecydowana racje, też miałem kilka przykrych incydentów z kierowcami puszek, ale jeden miły gest z ich strony rekompensuje wiele, aż chce się wtedy dzielić drogi z takimi użytkownikami ruchu. On chętnie mi robi mi miejsce, a gdy to widzi inny to naśladuje ,wtedy ja chętnie podnoszę rękę w geście podziękowania :clap: LWG
...niema boga jest motór...

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje