Witam
Mam już dość jeżdżenia do zakładów "mechanicznych" i wracania popem do nich na niekończące się poprawki, wykłócania o kasę, pilnowania i patrzenia na ręce. Dodam jeszcze żeby nie było niedomówień że do jakiegoś czasu korzystam z usług tego samego zakładu i o ile do zeszłego sezonu wszystko było ok to w tym sezonie wszystko co robią jest analne. Z kolei nie mam aż tyle kasy żeby ze wszystkim jeździć do serwisu i bulić im ciężką kasę za roboczogodziny. postanowiłem więc zainwestować w solidny komplet kluczy. Ilość elementów i cena jest zachęcająca:
http://allegro.pl/item673489017_zestaw_ ... cz_wa.html
czy ktoś z was ma taki komplet kluczy i może polecić lub odradzić ewentualnie polecić jakiś inny. Wymagania są następujące: jak największa ilość elementów w danym komplecie i przystępna cena. Nie mam zamiaru naprawiać ciężarówek ani otwierać zakładu mechanicznego więc nie muszą to być narzędzia profesjonalne, klucze będą używane tylko do motocykla.
Żeby też za w czasu uciąć insynuacje powiem że nie jestem profesjonalnym mechanikiem, jednak miałem pewien epizod w życiu gdzie występowałem w roli mechanika samochodowego, tak więc wiem z czym sobie sam poradzę a na co jestem zbyt cienki lub warunki warsztatowe mi nie pozwolą.
Pozdrawiam