witam Panowie ostatnio bylem posiadaczem Hondy 954 przez okolo 12 miesięcy bylem z niej zadowolony chodz moc byla dla mnie za duza, niedawno ja sprzedalem i kupilem suzuki Gsxr 600 model k7 przepraszam ze tu pisze ale sadze ze otrzymam od was odpowiedz.
Wiec jestem w irlandi a tu malo kto cos robi dokladnie i dobrze . pojechalem swoim moto do Autoryzowanego salonu motocyklowego Honda na wymiane opon oraz zestawu napedowego, opony michelin pilot power 2ct, sa ok a zestaw jest ten problem ze dopiero wczorej to zobaczyleem bo wczeniej dokladnie nie sprawdzalem i okazalo sie ze zebatki mam taki rozmiar jak mielem a lancuch mialem 520 a zalozyli mi 525 jest szerszy i tym samym jest luz na boki na zebatkach i pytanie czy moze tak byc czy jechac do nich z problemem i starac sie o zwrot kosztow co nie sadze ze bedzie latwie bo pewnie mechanik tam bedzie mi wmawial ze wszytko jest ok jak wszy chorym kraju, tu maja takie normy dopuszczalne ze brak slow nawet tylenego kolo mi nie wywazli a za wszytko zapalacilem prawie 500e .
Czekam na rade jak z tym zestawem napedowym dziekuje za pomoc z gory