Wkleję dodatkowo kilka info podanych przez sprzedającego które przesłał mi na emaila
"witam.
motocykl jest w takim stanie jak na zdjeciach, i w takim stanie wizualnym go przywiozłem. Nie wystawiam faktury, poniewaz nie mam firmy, motocykl fajnie jedzie, silnik chodzi bdb, nie słychac rozrzadu, sprzegla ani nic w tym rodzaju, jest do jazdy, cena do uzgodnienia na miejscu, pozdrawiam,"
"ksiazki serwisowej nie mam, motocykl jest do rejestracji, sa wszystkie potrzebne dokumenty. jest wymieniona opona tyl swiece irydowe nowy filtr powietrza, to sa czesci ktore ja wymienilem. wczesniej ciezko stwierdzic ale naped jest w calkiem dobrym stanie, przednia opona tak samo, wad ukrytych nie ma silnik nie byl rozdierany ani nic w tym roszaju, a stan wizualny i techniczny jest interpretacja kazdego czlowieka dla jedego jest igla a kto inny powie ze to szrot. motocykl jest uzywany i mozna sie spodziewac eksploatacyjnych zuzyc, pozatym ma swoje lata.
ja uwazam ze motocykl jest godny polecenia, ladnie sie prezentuje dobrze jedzie, pozatym jego cena w porownaniu polskim rynkiem jest dosyc niska a i tak motocykl (patrzac na aukcje np allegro) prezentuje sie bardzo dobrze.
pozdrawiam"
[ Dodano: Pon Sty 06, 2014 9:32 am ]A może któryś z Kolegów wie o jakimś godnym polecenia sc33? Nie chciałbym wpakować się na minę i cały sezon wkładać kasę i oglądać moto w garażu lub u mechanika.
[ Dodano: Pon Sty 06, 2014 11:42 am ]Mam tutaj jeszcze coś w tym stylu. Może ktoś zna to moto?
http://otomoto.pl/honda-cbr-900-919-sc- ... 87209.html