Trochę czasu minęło więc byłą chwila żeby co nie co pogrzebać przy moto na początek wziąłem się za wymianę uszczelniaczy i oleju. Z tego co poczytałem na forum wybór padł na komplet All Balls a olej wziąłem na test Agipa 15W chyba zawsze latałem na 10W więc spróbuję trochę twardszego co prawda nie będę miał porównania bo na starym latałem tylko chwilę a i tak nie wiem co było zalane. Po krótkich przejażdżkach na standardowych ustawieniach z serwisówki jest dosyć twardo ale zobaczymy co i jak.

W następnej kolejności poszyły przewody w oplocie Hel kolor idealnie dobrany :shock: ale kumpel miał z rozbitego bandita i wziąłęm na próbę troszką za długie ale to chyba nie przeszkadza w niczym ? I CENZURA wymiana płynu hamulcowego na RBF 660 do tematu podchodziłem dwa razy i tak nie jestem jeszcze w 100% zadowolony nie wiem czy to nie wina klocków bo tak jak pisaliście na forum przeprowadziłem serwis pompy i zacisków-było tam trochę tej galarety. Wydaje mi się że przy ostrzejszym latanie po winklach potrafi lekko puchnąć-słabnąć hamulec i nie do końca wiem gdzie leży wina czy w złym odpowietrzeniu klockach czy tym że przewody są trochę za długie.
Po tym przyszedł czas na kosmetykę wpadły nowe klamki regulowane końcówki kierwnicy i nowy tank-pad ten angielski wyleciał

W między czasie dostałem od koleżków zestaw do pielęgnaji bzyka ale nie miałem jeszcze czasu wypróbować

Po czym nadszedł czas na refleksje

Honda zaskoczyła mnie kolejny raz...
po tym jak wiedziałem o wydechu Arrow-a miłym zaskoczeniem były filtry BMC ale jak pisaliście wszystko fajnie pięknie ładnie ale nie do końca bo żeby miało to sens trzeba się wybrać na hamownię i wydać kasę na Power Commandery i inne bajery

więc od czasu do czasu przebiegała mi myśle żeby się wybrać do jakiegoś fachowca i to ogarnąć i tak było do wczoraj gdy to nie zajrzałem (pierwszy raz od zakupu

)w czeluści bagażnika i co.. :shock: :shock:

hehe trochę zbielałem no ale chyba pozytywnie PC wygląda na sprawny i działający włącza się, przy dodawaniu gazu wskażnik fuel rośnie wraz z obrotami więc chyba jest ok

Ciekawe czy ktoś podszedł do sprawy profesjonalnie ze względu na wydech i filtr po prostu dla lepszej pracy silnika czy było to modyfikacja stricte do torowania. Tego się już chyba nie dowiem teraz tylko nasuwa się pytanie nie ruszać tego bo jest ustawione(ale gdzieś czytałem że położenie geograficzne też ma znaczenie) czy wybrać się do jakiegoś zakładu czy polecacie kogoś w małopolsce?
I tym pozytywnym akcentem kończe kolejną cześć zaskoczeń ze strony Hondy.