nie nie jest tak źle jakoś na telefonie te zdjęcia g.. wyglądały na kompie jest ok. no wlaśnie dlatego ta honda to przekombinowana kurcze z tym exupem i tłumikiem pod dupą super to wygląda ale problematyczne w tuningu, albo jakies dwa filtry powietrza masakra ale ogólnie gratuluje moto niech dobrze służy bardzo mi się podoba
A czy będzie to bardzo prywatne pytanie jak zapytam ile takie cudo tam kosztowało? Obecnie się rozglądam za sc 57b dlatego pytam, w Niemczech cena się waha między 5000-6000E, dość sporo.
Luzik szary_21 żadna tajemnica, 6 tysiaków musiałem położyć, myślałem ze na miejscu cos urwę jeszcze ale niestety nie udało sie ale moto ma 4 tys najechane
Dzięki za odpowiedź. Szczerze wydawało mi się że czarne mnie nie przekonają do siebie, a tutaj im dłużej patrze na zdjęcia tym bardziej mi się podobają jakiś zmienny mam gust Może pomyśl nad jakimś poradnikiem " Jak wymienić wydech a zostawić exup", może się kiedyś przydać
Nie chce Ciebie zniechęcać ale nie jest łatwo znaleść ładna sc57, a jak juz znajdziesz, czego bardzo ci życzę to kolor będzie najmniej istotny Co do exupu to poradnik juz nie jeden powstał, gorzej w praktyce