hehe no w końcu chyba trzeba pokazać swoją perełkę jaką nabyłem ponad rok temu czyli 2 sezony, cebrunia jest od gościa który miał ją 10 lat kupił prawie nową we włoszech i tam mieszkał kupe lat, nie wiem co on z nią robił jak jeździł ale była tak wszędzie czysta że ja ją biorąc w swoje ręce wiedziałem że już nigdy nie będzie taka ładna hehe przebieg wydawał się podejrzany bo 23 tys km ale potem do mnie dotarło że chyba prawdziwy napęd o oryginalnych oznaczeniach, oryginalny filtr powietrza honda, tarcze hamulcowe bez najmniejszych rantów, lagi czysciutkie suchutkie, to samo kolektory piękne niebieskie jak nowe hehehe, podniecam się bo sam nie wierzyłem że 10 letnie moto może tak wygladać

zrobiłem nią prawie 10 tyś km i co najfajniesze w co uwierzyć nie mogę bo myślałem że kazde moto musi brać olej hehe ten nie bierze

od wymiany do wymiany mam stan max heh.
nawet w roku 2012r bylem pierwszy raz w życiu na torze w białej podlaskiej zrobilem jakieś 150km i tez stan oleju nie zmienił się

cebrunia dostała ode mnie najpierw nowe świece irydowe, wszystkie płyny nowe, wydech scorpiona ale był słaby a potem krótki BOS fajniejszy

potem lampe tylną LED
do tego filterek k&n potem regulacje luzów zaworowych nowy olej w lagach, crashpady

w przerwie zimowej i pod koniec tego sezonu amortyzator skrętu ohlins

ostatnio na święta i mokołajki krótkie klameczki i stalowy oplot goodridge i płyn motul RBF 660

jeszcze nie zamontowany

wiem wiem bajkopisarz ze mnie hahah
a teraz foteczki

niedługo po kupnie

tutaj fotka rok temu do kalendarza forum CBR

i pare innych już z wydechem BOS

a tak brzęczy
http://www.youtube.com/watch?v=oZyJODGqRdsamorek

w między czasie wypad na tor

ostatnie gadzety klameczki

stalowy oplocik i płyn hamulcowy

i w tym roku znowu fotka w kalendarzu