ale Ja tam wolalbym sc57b niz k8, jezdzilem na tym moto i strasznie duze moto w porownania do franka - taka lokomotywa, mi to nie pasowalo, fakt ze moc wieksza i wkreca sie szybciej ale ja nie przepadam za suzuki (nie podoba mi sie design)
a moto ma byc zgrabne i podreczne a tym w zakretach prawie jak hayabusa sie jezdzilo
Lodzia pisze:Jesli chodzi o sc59 to jest to wedlug mnie najbrzydszy litrowy sport do ktorego trzeba co sezon kupowac 50 litowa beczke oleju na dolewke
piotr dzimira pisze:Tytus, nie mozesz bys obiektywny skoro jestes administratorem strony fireblade.pl i wlascicielem sc57 wiec szkoda Twoich literackich wypocin![]()
ale szczery i to się ceni
SC57 to jeden z piękniejszych sportów i następny po SC33 będzie właśnie ten model i nie chodzi tu o mega moc jaką ma Gixer tylko o całokształt a ten ma przewagę i widać to po zestawieniach cenowych i wystarczy tylko porównać roczniki Hondy i Gixa
w sprzedaży a mówi to samo za siebie
smigalem sc57b dwa sezony sprzet rewelacyjny zmienilem po testach wlasnie na k8 nie dlatego ze jest lepszy czy nie lecz dlatego ze mi odpowiada
wniosek z tego taki ze trzeba dobrac konia pod jezca
piotr dzimira pisze:Tytus, nie mozesz bys obiektywny skoro jestes administratorem strony fireblade.pl i wlascicielem sc57 wiec szkoda Twoich literackich wypocin![]()
ale jezdzilem tymi sprzetami i mialem porownanie
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości