pany z tym prowadzeniem nie jest tak kolorowo,ja po przesiadce z 954 widzę różnice na + ale dla hondy.całkiem inna sztywność,honde można było przerzucać w zakrętach jak rower a przy Kawie to trzeba się trochę pomęczyć.Ale jak by popatrzeć na moc do bez porównania. podjarani jesteście mocą moim zdaniem.
Pewnie dużo ma znaczenie samo ustawienie zawiechy mało kto jedzie na profesjonalne ustawienie zawiechy. Cebra mi się dobrze kładła ale do pewnego momentu potem nie wiem miała jakąś granicę a gixer jakoś dużo lżejszy ale to już inna epoka moto i inna konstrukcja więc tych dwóch. Moto nie można porównywać. Moc to wiadomo ale mi na mocy specjalnie nie zależy wczoraj polatalem k7 750 i w zupełności też by mi wystarczył
Ja miałem 954, i powiem szczerze że teraz gixem mi się lata wyśmienicie, wczoraj wybrałem się w traskę pare zakrętów objechać, i ku mojemu zdziwieniu, czułem się znacznie lepiej niż na 954, jakiś taki bardziej stabilny w zakręcie był gix. Więc na razie same plusy
Z 10tką nic złego się nie dzieje, miewamy się dobrze
W końcu wybrałem się na tor, pierwsze kroki, bez hejtu - uczę się :
Może akurat ujawni się tutaj kolega SC59 z Jasła
Podsumowując wypad na tor: - opon brak - szpilki w setach musiałem zdjąć - za je bi sta frajda - wydech - w sumie to rurę przytarłem, muszę zmienić na ori konfigurację, bo trochę kiepsko