sc57b
PatrykNSR pisze:Jakie koszta? Dałem specjalnie wczesniej o dzien znac, zeby nie przyjezdzac bo sprzeglo zapowietrzone. Przyczepke bierze sie z kazdego orlenu nie wiem za max 70zl za dobe a nie wynajmuje tydzien przed... Ludzie.
Tak owszem Tobie tez proponowalem za 23, jednak dawales 22500 i sprawa zakonczona, nie dogadalismy sie, co moze Ty tez poniosles jakies koszta i mam Ci zwrocic? KPINA!!!! Do tego dzis 2 godziny temu pisales, ze jednak dasz te 23, bo widzialem, ze jezdziles troche po polsce i naogladales sie trupow.
Jak ktos nie wierzy dam passy do mojego konta i sobie poczyta wiadomosci, ja nie mam nic do ukrycia a tymbardziej o pare zloty nie chce nikogo oszukac.
PatrykNSR pisze:I tu się mylisz kolego. Juras zadzwonil do mnie w poniedzialek, czy moze przyjechac we wtorek, napisalem mu, ze nie ma mnie w domu ale moze ojciec bedzie musze do niego zadzwonic. Zadzwonilem i okazalo sie, ze nie moze wiec dalem mu znac w poniedzialek, ze wtorek nie moze byc bo nie ma nikogo w domu. Jedyny ustalony termin to byl czwartek ale co mialem zrobic jak sie to cholerne sprzeglo zapowietrzylo? Dopiero w srode bylem w domu i to sprawdzilem!! To chyba jedyne co musialem zrobic to zadzwonic i uprzedzic!!! Ale zrobilem to dzien przed a nie godzine przed wyjazdem.... A sobota to nie byl termin i tak jak sie umawialismy o ile mechanik sie uwinie do soboty ze zrobieniem tego to tak ale powtarzalem dwukrotnie, ze to nic pewnego i nie daje zadnej gwarancji.
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości