Kilka razy już wyjechałem w tym roku więc mogę napisać parę słów odnośnie moto. Ogólnie - jestem bardzo zadowolony z przesiadki z Horneta. Moc nie do opisania względem poprzedniego moto, świetny dół i fajne oddawania mocy. Pozycja jest w porządku, według mnie wygodniejsza niż R1 czy ZX10. Hamulce o wiele lepsze niż Hornet.
Z dodatków założyłem krótkie srebrne klameczki, udało się zakupić używane w bardzo dobrej cenie.

Przy okazji sprzedałem stary kombinezon i zakupiłem sobie nówkę sztukę, tak to wygląda

Był pomysł jeszcze z pokrowcem na siedzenie, ale stwierdziłem, że jednak jest dobrze jak jest teraz. Marzy mi się jeszcze amortyzator skrętu, bo po tych kilku jazdach zauważyłem, że jednak bardzo by się przydał, zwłaszcza jak się nie uda ładnie podnieść przedniego koła do góry na drugim biegu... Chwilowo fundusze nie pozwalają, bo zakupiłem kombinezon i rękawiczki, ale wszystko w swoim czasie

W weekend wymieniałem jeszcze olej i filtr. W piątek odbieram dowód rejestracyjny i w pełni przygotowany do sezonu!