Tapnięte z Note 3 przy użyciu palców
Honda :)
A vinie jest 56 czyli wynika ze 2006 rok. Tarcze byly wymieniane
ale sprawdze gdzie mam kompa Dybsajd pisze:Panowie to jest Anglia nie Polska tu nic bylo kombinowane pisalem wczesniej ze moto po slizgu wiec owiewki sa inne
Sprawdź sobie czy jest naklejka z kodem koloru pod siedzeniem pasażera, będziesz wiedział jaki to był wcześniej kolor i czy występował w danym roku. Możliwe że z tymi dodatkami torowymi latała na ori owiewkach i ktoś to rozpiździł i kupił byle jakie by to poskładać. Ale wybacz dla mnie to nie jest żadne 2007 tylko jakiś składak, no może rama jest z tego roku ale na pierwszy rzut oka nie widzę dodatków które by na to wskazywały i szczerze powiedziawszy nie chce mi się szukać
Pokazałeś nam swoje moto i fajnie
Twój cyrk Twoje małpy:D osobiście cieszę się że przybył nowy fajer. Odnosząc się jeszcze do tekstu z cytatu mam znajomego, który sprowadza moto z Angli i...8 na 10 motocykli jest kombinowanych, nie ma kraju w którym nikt nie kombinuje, bo to po prostu kasa. Stań się uczciwym handlarzem to zobaczysz ile zarobisz...z doświadczenia wiem że nie brakuje kombinatorów sprzedających nawet poprzez ogłoszenia prywatne. Spisz dokładnie VIN to chłopaki Ci go rozkodują dokładnie i będzie po problemie dowiesz się wszystkiego:D Szerokości !!!

to jest SCA oczywista sprawa
ale wy macie teorie spiskowe moto bedzie za niedlugo w PL zapraszam do ogladniecia zmienicie zdanie, nie ma wbitej kategorii !
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości