Też nie rozumiem czego chcesz malować, przecież w tym malowaniu wygląda zajebiście:-) A roksc33 ma rację że później bedziesz chciał sprzedać i nikt ci nie uwierzy, bo powie że jak cała malowana to pewnie po dzwonie! Ps bardzo ładne Moto.
bez urazy ale trzeba mieć coś nie tak z głową żeby kupić moto w oryginalnym malowaniu gdzie naprawdę zajebiście wygląda i teraz przemalowywać na inny kolor. Chcesz czarną to trzeba było szukać od razu w takim kolorze a nie dodatkowo teraz ponosić koszty malowania.
Zawsze można kupić zestaw nowych owiewek na Ebay_u - do wyboru do koloru, cena pewnie podobna lub niewiele większa niż malowanie całego moto a zostajemy z kompletem oryginalnych owiewek w razie sprzedaży
Hehe już ok wybiliście mi ten pomysł z głowy Coraz bardziej podoba mi się ten kolor Panowie podpowie ktoś gdzie na forum znajdę info jak zdemontować boczne owiewki ?
Tytus,masz racje słyszałem kilka SC59 na różnych kominach ale to jak pracuje TM to po prostu miazga Ciekawe czy mi dowodu za to nie skasują Panowie z "drogówki"
Piękne malowanie . A co do dowodu to stara Ale sprawdzona metoda , od osobno trYmaj i mów że wodoru zapomniałeś. W przeliczeniu czasu i zachodu lepiej zapłacić mandat za brak dokumentu niż aby zabrali i robić ten przegląd iść do starostwa itp. Sam już tak kilka razy robiłem.