Czekam na wasze sugestie i propozycje.
Michaael pisze:Ano takie już tam dziadostwo, że nie chcą się targowaćDoradzić doradzą dobrze, ale co z tego hah No ale ich sprawa, jak nie chcą schodzić z cen, to nie będą mieli wcale utargu
Skoro chciałeś zrobić zakup na taką kwotę i pewnie dorzucili by Ci ten badziewny środek konserwujący wart 30 zł tak jak kumplowi przy kupnie spodni, to niech spadają na drzewo, idziesz i kupujesz gdzie indziej z porządnym rabacikiem, np tam gdzie Ci pisałem wcześniej
Ale jak masz do nich niedaleko to wpadnij poprzymierzać, będziesz już wiedział co i jak i jakie rozmiary, a potem poszukuj jak najlepszych cen gdzie indziej
arek pisze:podjedź do Motorlandu na ul. Zegiestowskiej. Chetnie udzielają rabatów. Sam kupowałem tam pare rzeczy i zawsze zjechali z ceny...
PS BXL pisze:sprobuj kolego zagadac do kolegi "fabiq-a" w swoim podpisie ma ze prowadzi sprzedaz czesci i ubran, pracuje w INTERMOTORS ,
mozez zpytac jaka cena i czy jakies rabaty bys dostal,
jest on z Olsztyna ale jakbys wiedzial jakie ubrania i jakie rozmiary potrzebujesz to mozesz tez zamowic na odleglosc
marcinSC33 pisze:Od siebie napiszę tylko tyle , że 5000zł na ciuchy na moto to wcale niejest tak mało - przynajmniej moim zdaniem. Napewno jest to kwota, za którą przy odrobinie chęci da się kupić naprawdę fajne ciuchy. Jeśli dopuszczasz opcję kupna np. używanego kombi , które z całości stroju jest zazwyczaj najdroższe to na spokojnie kupisz za tę kwotę ciuchy z wyższej półki. Ja mniej więcej za tę kwotę się ubrałem w kombi Dainese Steel Div , kask Araia Vipera GT , rękawice Dainese Full Metal Racer plus buty Suomy Extreme (które dopiero do mnie idą). Napisałem to tylko dla porównania oczywiście oprócz kasku rzeczy używane. Raczej polecałbym przymiarki w sklepie i zakupy w sieci - o ile dopuszczasz taką opcję.
Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości