Dzisiaj jest 16 czerwca 2025, 02:35

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

SKLEP MOTOCYKLOWY WROCŁAW

Akcesoria, ubrania, kaski i inne rzeczy związane z motocyklami - ogłoszenia dziale GIEŁDA!

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: HONDA
Rok produkcji: 0

SKLEP MOTOCYKLOWY WROCŁAW

Post » 02 marca 2010, 19:34

Witam kolegów ponownie :) Mam nadzieję że nie zamęczę . Poszukuję sklep w okolicach Wrocławia. Póki co znalazłem : http://www.motofaza.com/ (tylę co mogę powiedzieć to przez komunikator mili:) ) Jaki polecicie sklep? Miałem kupować w MODEKA we wrocku, ale po rozmowie i odpowiedziach typu: mamy tylko ceny katalogowe żadnego rabatu tylko gratis jakiś możemy dać. - przeprosiłem i podziękowałem :( (W roli formalności rozmawiałem o zakupie 2 kombi+buty+rękawiczki+kask na kwotę 5000zł,wiem że najniższa półka ale wolę być w pełni ubranym niż dupę zedrzeć a barki pościerać)
Czekam na wasze sugestie i propozycje.

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 900 RR
Rok produkcji: 1999

Post » 02 marca 2010, 20:10

Ano takie już tam dziadostwo, że nie chcą się targować :/ Doradzić doradzą dobrze, ale co z tego hah No ale ich sprawa, jak nie chcą schodzić z cen, to nie będą mieli wcale utargu :mrgreen: Skoro chciałeś zrobić zakup na taką kwotę i pewnie dorzucili by Ci ten badziewny środek konserwujący wart 30 zł tak jak kumplowi przy kupnie spodni, to niech spadają na drzewo, idziesz i kupujesz gdzie indziej z porządnym rabacikiem, np tam gdzie Ci pisałem wcześniej :one: Ale jak masz do nich niedaleko to wpadnij poprzymierzać, będziesz już wiedział co i jak i jakie rozmiary, a potem poszukuj jak najlepszych cen gdzie indziej :)
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010, 20:11 przez Michaael, łącznie zmieniany 1 raz

Motocykl: był zx10r, jest sc57
Rok produkcji: 2004

Post » 02 marca 2010, 20:11

podjedź do Motorlandu na ul. Zegiestowskiej. Chetnie udzielają rabatów. Sam kupowałem tam pare rzeczy i zawsze zjechali z ceny...

Post » 02 marca 2010, 20:20

Michaael pisze:Ano takie już tam dziadostwo, że nie chcą się targować :/ Doradzić doradzą dobrze, ale co z tego hah No ale ich sprawa, jak nie chcą schodzić z cen, to nie będą mieli wcale utargu :mrgreen: Skoro chciałeś zrobić zakup na taką kwotę i pewnie dorzucili by Ci ten badziewny środek konserwujący wart 30 zł tak jak kumplowi przy kupnie spodni, to niech spadają na drzewo, idziesz i kupujesz gdzie indziej z porządnym rabacikiem, np tam gdzie Ci pisałem wcześniej :one: Ale jak masz do nich niedaleko to wpadnij poprzymierzać, będziesz już wiedział co i jak i jakie rozmiary, a potem poszukuj jak najlepszych cen gdzie indziej :)

Ty to Michale masz łeb na karku :) Po przymierzam,podziękuje i gdzie indziej zamówię :P
HEH Innego wyjścia nie ma... Z tym swoim podejściem do klienta zrażają tylko ludzi do marki. Że ich jeszcze nikt zdrowo nie CENZURA.... ;)

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 7:23 pm ]
arek pisze:podjedź do Motorlandu na ul. Zegiestowskiej. Chetnie udzielają rabatów. Sam kupowałem tam pare rzeczy i zawsze zjechali z ceny...

To chyba ich stronka; http://www.motorland.com.pl/ Ale nic nie ma niestety z kombi na stronce abym na sucho pooglądał :( Co kupowałeś jak można wiedzieć ? :)

Pochwały: 2
Motocykl: sc33 98r. CZARNA

Post » 02 marca 2010, 20:28

sprobuj kolego zagadac do kolegi "fabiq-a" w swoim podpisie ma ze prowadzi sprzedaz czesci i ubran, pracuje w INTERMOTORS ,
mozez zpytac jaka cena i czy jakies rabaty bys dostal,
jest on z Olsztyna ale jakbys wiedzial jakie ubrania i jakie rozmiary potrzebujesz to mozesz tez zamowic na odleglosc

Post » 02 marca 2010, 21:06

PS BXL pisze:sprobuj kolego zagadac do kolegi "fabiq-a" w swoim podpisie ma ze prowadzi sprzedaz czesci i ubran, pracuje w INTERMOTORS ,
mozez zpytac jaka cena i czy jakies rabaty bys dostal,
jest on z Olsztyna ale jakbys wiedzial jakie ubrania i jakie rozmiary potrzebujesz to mozesz tez zamowic na odleglosc

Dzięki :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 15
Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
Rok produkcji: 2007

Post » 02 marca 2010, 21:34

Od siebie napiszę tylko tyle , że 5000zł na ciuchy na moto to wcale niejest tak mało - przynajmniej moim zdaniem. Napewno jest to kwota, za którą przy odrobinie chęci da się kupić naprawdę fajne ciuchy. Jeśli dopuszczasz opcję kupna np. używanego kombi , które z całości stroju jest zazwyczaj najdroższe to na spokojnie kupisz za tę kwotę ciuchy z wyższej półki. Ja mniej więcej za tę kwotę się ubrałem w kombi Dainese Steel Div , kask Araia Vipera GT , rękawice Dainese Full Metal Racer plus buty Suomy Extreme (które dopiero do mnie idą). Napisałem to tylko dla porównania oczywiście oprócz kasku rzeczy używane. Raczej polecałbym przymiarki w sklepie i zakupy w sieci - o ile dopuszczasz taką opcję.

Post » 02 marca 2010, 21:44

marcinSC33 pisze:Od siebie napiszę tylko tyle , że 5000zł na ciuchy na moto to wcale niejest tak mało - przynajmniej moim zdaniem. Napewno jest to kwota, za którą przy odrobinie chęci da się kupić naprawdę fajne ciuchy. Jeśli dopuszczasz opcję kupna np. używanego kombi , które z całości stroju jest zazwyczaj najdroższe to na spokojnie kupisz za tę kwotę ciuchy z wyższej półki. Ja mniej więcej za tę kwotę się ubrałem w kombi Dainese Steel Div , kask Araia Vipera GT , rękawice Dainese Full Metal Racer plus buty Suomy Extreme (które dopiero do mnie idą). Napisałem to tylko dla porównania oczywiście oprócz kasku rzeczy używane. Raczej polecałbym przymiarki w sklepie i zakupy w sieci - o ile dopuszczasz taką opcję.

Wolał bym znaleźć używki z neta i pojechać je przymierzyć :P heh Albo wykonać taki ciekawy manewr jak kolega Michał pisał :)
Dzięki za porównanie. Ty wydałeś 5 klocków dla siebie na kombi + dodatki tak? a ja ja muszę za 5000zł kupić 2 kombi + 2 razy dodatki :P

Pochwały: 2
Motocykl: CBR 929
Rok produkcji: 2001

Post » 02 marca 2010, 21:51

nie wiem czy sklep jeszcze jest ale na ul Łokietka sprzedawca zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie (kupowalem kask dla dziewczyny + klocki na przód ),
sam zaproponowal rabat do zakupu oraz dorzucil filtr oleju. jakas inna parka kupowala komplet (kask,kombi, buty rekawice i rozniez sprzedawca odrazu zaproponowal za zestaw pare stowek mniej). wiec moze tam sproboj

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: Homda CBR 900 RR sc33
Rok produkcji: 1998

Post » 02 marca 2010, 23:04

Zapraszam do Długołęki pod Wrocławiem - wylot na Warszawę, są tam trzy sklepy motocyklowe:
1. Roxymoto
www.roxymoto.pl
Dystrybutor marki 4sr i Padana -> www.4sr.pl (polecam jakość /cena = ok) oraz www.padana.pl
2. Inter-Motors
www.intermotors.pl -> Alpinestars i inne...
3. Trackker
brak strony internetowej, ale zawsze po sezonie lub na początku roku kalendarzowego mają bardzo duży wybór markowej odzieży po promocyjnych cenach (kombinezony z zeszłego sezonu) - ja sam u nich kupiłem kombi Alpinestars za 2,5 bata - w intermotors to samo 3,8...

Jak by co dawaj na PW...

Awatar użytkownika

Pochwały: 15
Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
Rok produkcji: 2007

Post » 02 marca 2010, 23:41

Krystian - fakt moje przeoczenie pisałeś cyfrę "2" , która mi umknęła. W takim razie przepraszam moje przeoczenie...Mimo wszystko polecam metodę mniej zasobnych bikerów, którą się również kieruję - obczajka ciuchów z neta , pomiary w sklepie aby rozmiar dobrać i kupno po pieniążkach. Moim zdaniem w kwocie deklarowanej przez Ciebie nie bedzie problemu z kupnem dwóch kompletów z niższej półki cenowej. Obczaj kombinezony 4SR są w dobrej monecie albo popularnej swego czasu Padany (nawet ktoś z forum ma komplet dla kobiety do sprzedania - dziś obczajałem allegro i w innych aukcjach osoby sprzedającej 1000rr w repsolu były ciuszki - nick z forum chyba "cichy"). Ciuchy w kobiecych rozmiarach można kupić po kasie bo mniej chodliwe są - buty np z 30% taniej niż męskie itp. Dobrze kombinuj a się wypas ubierzesz i kobietę też!!!PZDR

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 10:48 pm ]
W razie co jakbyś znał rozmiary jakie potrzebujesz mogę pomóc w zakupach - małe dojścia mam (np. w tej chwili mógłbym załatwić SHOEI'a Raid II w damskim rozmiarze XS bodajże z szybką z pinlockiem powystawowego po dobrej kasie - ok500zł, ewnetualnie Dainese kaski nowe ale bez pudełek, buty Prexporta całkiem fajne w rozmiarach chyba 38-39 za ok 350zł , może coś jeszcze , ale musiałbym sprawdzić czy jeszcze jest to co wymieniłem na stanie). Gdybyś czymś był zainteresowany podjade do znajomego popytam o dostępność i wogóle (ubrania pochodzą ze stanów salonowych ze szwajcarii - są albo powystawowe albo egzemplarze demo albo nówki przecenione). W razie co PW

Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)