luis954 pisze:jeśli moto będzie w dobrym stanie to nie powinno być problemu ze sprzedażą.Problem w tym że motocykle jak i auta ze stanów są sprowadzane powypadkowe inaczej się to nie opłaca.musisz ją dokładnie obejrzeć.
Tommy z Łajomi pisze:Witam serdecznie,
Postanowiłem napisać posta na tym forum, bo to chyba największa w Polsce grupa zrzeszająca miłośników i właścicieli tych maszyn...
A więc od dłuższego czasu szukam SC59, ewentualnie SC57. Przeglądając ogłoszenia w necie, jeżdżąc i oglądając te motocykle......, no cóż, nóż się w kieszeni otwiera..., 99% moto w necie to wraki, wyciągnięte z rzeki z odkręconą połową przebiegu, pospawane, posklejane, etc...
Interesuje mnie moto z polskiego salonu, najlepiej od I właściciela, cały w oryginale, bez żadnego AgroTuningu.... Szukam moto od motocyklisty, a nie od handlarza...
Może ktoś z Was ma takie moto na sprzedaż, znajomy, kolega, etc... (najlepiej mazowieckie...).
P.S. Co się dzieję z tym braniem oleju w SC59...? Czy SC57 dotyczy ten sam problem...? Słyszałem, że w SC59 po 2010 coś poprawili w silniku i nie biorą. Macie jakąś wiedzę na ten temat...?
Pozdrawiam TM
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości