FireBlade954 pisze:Jeśli pomysł by się spodobał innym, mogę napisać parę szczegółów, znam dyrektora od tych domków, tak że spokojnie miło by nas ugościł, Teren ogrodzony, kąpielisko, gry i zabawy, barek na miejscu do sklepu nie daleko (jest też nocny)fajne ruiny Zamku można pozwiedzać, ogólnie polecam,
.
. w sumie jest 11 domków 2-4 osobowe, dla wytrwałych jest miejsce na namioty. O ile dobrze pamiętam koszt dużego domka około 100 zł podzielić na 4 25 zl na głowę doba, ale dokładnie o cenach po rozmowie z dyrekcją. Nasze rumaki będą bezpieczne bo będą przy nas za ogrodzeniem
. Jeśli chodzi o atrakcje, zwiedzanie zamku, kąpiel, kajaki, rowerki, siatka, tenis, browar, gril, muzyka, Tak jak pisałem wcześniej do Radomia na tor jest 30 km. A spalic gumę i polatać na gumie w Iłży też się znajdzie miejsce
tak zwana strefa nieustraszonych
Jeśli was coś interesuję odpowiem na każde pytanie. Jak coś mogę zaczynać działać. Tylko musimy być zgodni i szybko wybrać termin zlotu.
na zamku, w majówce. dla mnie może byc to i w maju i jak sie spodoba to i w Lipcu
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości