a co do sasiadow.. jakies 3 miesiace temu dostalem pismo od takiej starej CENZURA,co to od dziecka psy wola na mnie,ze albo pilke kobie,albo ze kwiatki zrywalem i dziewczynkom dawalem.. to napisala pismo do mojego ojca <LOL> zeby zwrocil uwage dziecku,zeby motocykl gasic, bo smierdzi w bramie spalinami... i halasuje

bo bedzie zakaz wjazdu motrocyklem

wbilem w to kustasa, bo jak w bramie menele szczaja to sie boi wyjsc..
a ze mieszka nad brama to czasem jak ktos wpadnie do mn ie sobie burknie nieco..albo ja:P to ma problem..i ona sie skumpolowala z nowym taka CENZURA.. okazal sie Frajerem.. a Kurestwem sie brzydze...

chcialbym zeby mi dali zakaz wjazdy motocyklem..hehe to ich do sadu podam ze dyskryminacja i prosze o $$$ bo czyuje sie odrzucony:P hehe
dobra wracajac do tematu...
[ Dodano: Wto Kwi 07, 2009 12:16 am ]
:arrow:
jutro ostateczne info,ale poki co to..zbiorka ok.12-00 na ul.Wiertniczej pod TVN-em:) beda nam kamery mocowac, do lag,kaskow itp.. ustalimy sobie oczym mowimy itp..oni cos mowili ze zeby urozmaicic to na gumie cos, albo stoppie to im powiemy ze nie na ulicy,bo pozniej podciagnam to ze dawcy,ale na zamknietym(a mowili ze mala teren)...wiec OK:)
no i od jakiejs 13 zaczytnamy jazde.. posmigamy,pozniej jakies 100%(wywiady,gaduly) i jakas jazda.. no i kurde nieda sie niestety namowic producenta zeby paliwo fundowal:(