Witaj i gratulujemy trafnego wyboru. Ja tez mam z UK i tez w milach tez mnie to wkurzalo, ale sie przyzwyczailem zapamietaj tylko ze 30mil=50km/k i wystarczy. Chcialem kiedys zmieniac cyferblaty ale ktos z forum tez to probowal i okazalo sie to trudnym i ryzykownym zadaniem wiec pozostalo w milach. Poszukaj na stronce to znajdziesz cos o tym. PZDR
Witam. Jak blaty nie drogie to możesz spróbować, nie wiem czy dużo roboty jest z rozkrecaniem zegara w sc33 ale rozkrecałem w GS-ie to trochę jest zabawy.
Ktos probowal i sie z tym troche nameczyl a najtrudniejszym zadaniem okazala sie wskazowka!!! Wskazowka predkosciomierza jak ja przelozyc zeby potem dobrze predkosc mierzyl.
TomoGT z tym to mnie rozbawiles,nie ucz takich rzeczy!!! bo Ty wogole nie patrzysz na cyferblat tylko zwracasz uwage ile jeszcze manetki do odkrecenia zostalo
Jak wiadomo wskazowka opiera sie o podpore w liczniku, ale po wyjeciu podpory idzie jeszcze nizej- nalezy nakleic kawalek tasmy przezroczystej na blat wyjac podpore, zaznaczyc markerem dokad wskazowka opadla a nastepnie tak samo ja wlozyc.