od wczoraj jestem posiadaczem fire 954 , dobrze jeszcze nie przejechalem sie bo nie bylo kiedy, jedynie co to cos mi puka na zimnym i grzeje sie na pastoju do 96 stopni, cos z tym wymysle, mam nadzieje ze wybor byl dobry, przedtem jezdzilem yamaha yzf 750, odpuiscilem sobie r1 w ostatniej chwili i zdecydowalem na honde
Odgłosy silnika mogą martwić (szczególnie gdy jest zimny) ale skoro uważasz ze to nie jest normalne to warto sprawdzić.... Co do temperatury to całkiem naturalne. Podczas jazdy mam do 81C ale na postoju myka do 100C i włącza się wentylator. W ciepłe dni po odpaleniu na postoju potrafi się sama spocic do 94-96C, a przeglądałem układ i wymieniałem płyn chłodniczy. Nie jest to odosobniony przypadek....Pozdro!
thx za info, czytalem juz wlasnie o tych temperaturach , w poprzednim moto polamalem plastiki i mykalem bez, takze stekalem na to ze niedogrzana byla, a stuki takie lekko podpadajace , jakos sie tym zajme , chyba ze jakis czarodziej stwierdzi rowniez ze mam sie tym nieprzejmowac , pozdro for all
Witam Wszystkich!
Dopiero dziś dołączylem do forum chociaż na stronie bladego jestem od dawna. Patrząc po nickach widzę wielu znajomych z forum motocyklistów, więc człowiek czuje się tu jak u siebie :twisted:
pzdr