Witam z Gorzowa Wlkp. 5 lat jeździłem VFR 800 Fi jednak nadszedł czas na zmiany. Od jakiegoś czasu przekopuję forum zgłębiając wiedzę o CBR. Więc teraz oficjalnie Pozdrawiam
Witam wszystkim jestem posiadaczem Hondy cbr 954 (pszczółka) z roku 2002 jestem naprawdę zadowolony z tego sprzętu co roczku idą male modyfikacje oczywiście wszystko ze smaczkiem pozdro szczecin
dzien dobry, koza jestem, miesiac temu kupilem swojego prawie litra, ani razu jeszcze sie prawie nie zabilem, bede tutaj od czasu do czasu zadawał idiotyczne pytania w kategorii "jaki olej lać do chlodnicy", prosze o wyrozumiałość, ledwie dwa lata jeżdzę, do tej pory na CB 700 SC z '86. tak, to trzydziestoletni turysta, nie widze problemu w przesiadce na supersporta. a, jeszcze musze powiedzieć ze "nie jeżdzę szybko".
Witam was. Nazywam sie Radomir. Mam 30 lat. Od ponad 5 lat bylem w posiadaniu cbr 600rr, Triumph Daytona 955i, a teraz mam cbr 1000 rr. Mieszkam w UK. Chetnie wymienie informacje na temat Hond.
Witam wszystkich Mam na imię Mateusz mówią na mnie (Zizu lub Zidane). Swoją przygodę z motocyklami zacząłem od Cb 500 następnie pojawiła się Cbr 600 f 3 a obecnie trzeci sezon śmigam na Kawasaki 636 z 06r. Na kolejny sezon chciał bym kupić swojego pierwszego litra I tym samym wrócić do Hondy Pozdrawiam