Własnie dołączyłem do Waszego zacnego grona. Od dwóch sezonów latam na 954'ce i jest czad. Pogratulować szeryfowi tej stronki za pomysł i ogarnianie tematu.
Witam wszystkich Mam na imię Jacek pochodzę z Dabrowy Tarnowskiej, a obecnie mieszkam w Krakowie. Swoje pierwsze moto kupiłem 3 lata temu, jest to (gdyż nadal nią śmigam) Yamaha FZ6N czyli w wersji bez owiewek. Moja przygoda z Hondą zaczęła się około miesiąc temu. Miałem na tyle szczęścia, że udało mi się w tym roku uciułać na 1000RR SC57A z 2005 w czarnym malowaniu. Poniżej wrzucam kilka fotek RRki, niestety na razie stojącej w garażu z powodu awarii układu stator-regulator napięcia, ale o tym a następnym poście. Pozdrawiam wszystkich Blejdziarzy lewa
Jako dumny posiadacz Hondy Fireblade SC44 chciałbym dołączyć do tego forum . Biernym użytkownikiem Waszego forum jestem już od około 2 lat , kiedy to nabyłem moją Cbrkę, i już nie raz mi pomogło, gdyż znajduje się tu ogrom informacji które warto było przeczytać bez zakładania nowych tematów, co niestety odwlekło trochę moje przywitanie
Witam wszystkich, mam na imię Rafał a mówią na mnie Połka . Właśnie niedawno stałem sie posiadaczem Hondy 1000rr sc57a z 2005r malowanie repsol, i postanowiłem dołączyć do waszego grona mam nadzieje ze spotkamy sie na drodze