Dokładnie. Światło białe. Jest duża różnica na plus. postojówkę kupiłem na allegro typ W5W. http://www.allegro.pl/ite..._mega_moc_.html Uważam że warto. Wygląda fajnie:). Jutro jak nie zapomnę to zrobię fotke.
a tak w ogóle coś nie tak z moimi światłami mijania najpierw świeciło jedno później dwa a teraz widzę że znowu jedno .
Standardowo powinno się świecić jedno?
Powiem ci, że mam jakieś jasne właśnie chyba niebieskawe, napieprzają jak złe, ale nie wiem czy to z linku, będę w chacie to zobaczę co tam na nich jest napisane.
Dwa powinny kolego, sprawdź czy gniazdo żarówki, tej która nie świeci, nie jest czasem wypalone, skoro raz świeciła, a raz nie, to znaczy że coś nie łączy i stawiam na to, że najprawdopodobniej tam. W razie czego takie gniazdo kupisz w samochodowym za ok 3zł U mnie elegancko świecą oba światła mijania
Świecą 2 na prawdę nieźle, żarówki patrzyłem, jakieś niebieskawe H4 60/55W X... (x coś tam, chyba x tra..., nie spisałem), myślę że bardzo zbliżone do tych philipsów. Ja tam jestem zadowolony, a znajomi zdziwieni że bladzia tak jasno świeci
PS BXL
Motocykl: narazie brak Pomógł:1 Wiek: 27 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 700 Otrzymał 1 piwo(a) Skąd: podlasie,BELGIA
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 8:55 pm
Waterblade napisał/a:
A możesz powiedzieć jak ci świecą te H4 Philips Blue Vision? Czy jest jakaś różnica niż zwykłe?
Daje jakiś efekt niebieskości?
ja czytalem niedawno w jakims czsopismie, czyba MOTOR byl test zarowek H4 i PHILIPS BLUE VISION zajely 1-sze miejsce za jakosc swiatla i oswietlanej drogi wiec chyba sa najlepsze w swojej klasie
ja mam w Golfie BLUE VISION tyle ze H7 i powiem ze rzeczywiscie sa godne polecenia,
tak jak kolega wyzej pisze "efektu niebieskosci" niema ale jest bardzo dobre i jasne swiatlo
[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 9:00 pm ]
co prawda sa duzo drozsze niz zwykle ale naprawde lepsze od zwyklych,
porownujac zwykla do tej PHILIPSA masz taki efekt jakby zwykla swiecila na "zółto" a ta naprawde na "bialo"
_________________ FIREBLADE jest jak MEDIAMARKT - nie dla idiotow
co do jednej lampy to okazało się że to nie gniazdo tylko żarówka się przepaliła ,długie działały mijania nie.
W najbliższym czasie wymienię na te żaróweczki z allegro.
aribike ARI
Motocykl: Honda CBR 900RR
Rok produkcji: 1994 Wiek: 21 Dołączył: 18 Kwi 2010 Posty: 41 Skąd: Mrągowo
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 11:13 pm
Moje światła zarówno mijania jak i drogowe świecą 2 na raz Kupiłem moto z Anglii. Zależy pod jakim kątem, ale nieraz widać jak świecą na niebiesko (fajnie wygląda:)). Czy to nie ksenony czasem ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum