Mike Mike
Motocykl: Honda CBR 1000 RR
Rok produkcji: 2006 Wiek: 21 Dołączył: 24 Wrz 2009 Posty: 124 Skąd: Oława,Wroo
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 5:53 pm
krystian169 gdybyś potrzebował pomocy przy oględzinach to niema problemu ,gdyz tesz posiadałem 600 i wiem co w niej moze piszczyc ewentalnie jakies inne moto , czesto jestem we wrocku wiec mozna sie jakioś zgadac słuze pomocą pozdro
Jesli celujesz w alpinestarsa to kombi pewnie kolo 3000zl buty 1000zl zolw 400-500zl shoei 1500-2000zl rekawice ok. 300zl. Jak widzisz druga cebre bys kupil za stroj alpiny wiec z tymi dwoma tysiacami to sie nie wyrobisz;P Kombi bierz dwuczesciowe - jest o wiele wygodniejsze i bardziej funkcjonalne.
krystian169 gdybyś potrzebował pomocy przy oględzinach to niema problemu ,gdyz tesz posiadałem 600 i wiem co w niej moze piszczyc ewentalnie jakies inne moto , czesto jestem we wrocku wiec mozna sie jakioś zgadac słuze pomocą pozdro
Dzięki że wyraziłeś chęć pomocy Wiadomość poszła na PW.
[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 2:38 pm ]
Bartek_929 napisał/a:
A ja bym Ci radził kupić używaną odzież, w 2000 zl wyrobisz sie bez problemu
Odzież używana, ale skąd takową dostać? Z allle... ? Znasz może jakieś "sklepy" z używaną odzieżą? Nie słyszałem o czymś takim osobiście
[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 2:39 pm ]
miazga napisał/a:
Jesli celujesz w alpinestarsa to kombi pewnie kolo 3000zl buty 1000zl zolw 400-500zl shoei 1500-2000zl rekawice ok. 300zl. Jak widzisz druga cebre bys kupil za stroj alpiny wiec z tymi dwoma tysiacami to sie nie wyrobisz;P Kombi bierz dwuczesciowe - jest o wiele wygodniejsze i bardziej funkcjonalne.
Kurde troszkę za dużo Zaproponuj jakąś firmę którą śmiało możesz polecić
[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 2:41 pm ]
wuja napisał/a:
Za 2 tys to kask i buty są z półki średniej, ale już dosyć dobre trochę kijowy okres na zakupy masz (początek sezonu lada moment...)
Poczekam na początek sezonu jednak Nie ma co się napalać i bubla kupić
No to poradzic Ci moge tyle: jedz na motobazar i poogladaj, poprzymierzaj, podotykaj, popytaj sprzedawcow cos Ci sie spodoba napewno! Przez allegro ciezko kupowac jakie kolwiek ciuchy bo nigdy niewiesz jak to bedzie lezec na Tobie, gdzie Cie bedzie uwierac itp. Raczej nie kupuje sie uzywanego kasku, chyba ze znasz jego historie i pochodzenie, co do uzywanej odziezy to moze to byc dobra alternatywa dla Ciebie. A co do firm to tez nie moge sie zbytnio wypowiadac bo uzywam tylko tej jednej;) ale jest pierwsza klasa - niestety jest tez druga strona medalu czyli podrobki o czym jest juz temat na forum:/
Dzidek
Motocykl: 1000 RR
Rok produkcji: 2008 Wiek: 34 Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 13 Skąd: BDG
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 5:17 pm
Co do moto to dobry wybór, ale radziłbym zabrać ze sobą kogoś bardziej obeznanego w temacie. Miaem F2 a potem skoczyłem na F4 i pamiętam że nie narzekałem na oba sprzęty. Co do ciuchów to poszukaj na alle... Ja kupiłem sobie i żonie kombinezony "Tschul" (nie będzie kryptoreklama?), bo wyplułem się z kasy na moto. Za oba zapłaciłem mniej niż 2 koła i zdają egzamin. Buty też w okolicach 4-5 stówek, nie muszą być zaraz Sidi czy Alpiny, w innych tez da się latać, ważne żeby było wszystko dopasowane i wygodne, a nie poprawka wora co 3 km. Jak znajdziesz coś moich okolic to też służę pomocą, możesz pisać na PW. Pozdro!
_________________ Gdy postanowiłem rzucić picie okazało się, że nie dorzuciłem...
ktos pisal ze tschul to dziadostwo osobiscie w nim nie jezdzilem wiec sie nie wypowiem,ale jest post o kombikach wiec jak cos poszukaj i zobacz co jest dobre
Miałem spodnie Tschul przytrafił mi sie dzwon i spodnie do smietnika podarły sie jak stare skarpetki a wcale ostro po asfalcie nie tarłem .
Kurde dzięki za info. Po takim kom. nie kupię z tej firmy nic Co proponujesz za rozsądne pieniądze, wiem że na kombi nie można oszczędzać, ale kurde nie stać mnie na ubiór za kilka klocków.
Krystian parzte po allegro i pewnie bys sie ubral za 2 tys tylko dobrze trzeba szukac,nie koniecznie wszystko musi byc nowe znalazelm nowego revita 550 zl ktos kupil za duzy szuajcie a znajdziecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum