heh dokladnie chlopaki.Nie jestem zadnym pro riderem ale koles na moje oko jedzie spokojnie i dosyc ostroznie.To juz ja spieszac sie do pracy po wa-wie gorsze szopki odstawialem ale przynajmniej kilku gliniarzy to mnie poznaje zanim sie zatrzymam nie ma to jak znajomosci nabyte
Rider widać doświadczony, że zareagował ominięciem, a nie próbą hamowania, bo wtedy
Ewidentnie najpierw wcisnął klamkę w pochyleniu jeszcze, na szczęście puścił, to był jeden z tych momentów, kiedy zaczynasz się bać godzinę po powrocie do domu...
watpie zeby to byl Pan kamerzysta.To na 99% wedlug mnei kamera na torze:
1-obraz CENZURA jak snieg w sierpniu chyba ze kamerzysta korzysta z noki e51
2-po uderzeniu "obraz lost" wiec to swiadczy o tym ze kamera byla podlaczona do jakiegos systemu tam to sobei rozumuje.
Ale fakt ze wypadek bardzo nie mily.Gdzies na innym forum czytalem ze kolesiowi puscily hamulce chyba ze chcial sie najzwyczajniej zabic ale na to sa prostsze sposoby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum