Nie zrozumcie mnie źle, ale mają tam piękny asfalt A gość na goldasie daje nieprzeciętnie, chociaż trzeba pamiętać że (nie wiem tylko jak z goldem) cięższe motocykle jak cruisery też nieźle się składają tylko mają pewne ograniczenia (prześwit), ale rozkład masy i pozycja za sterem wbrew pozorom również wpływa na niezłą możliwość pokonywania zakrętów
Motocykl: CBR 1000 RR
Rok produkcji: 2007 Pomógł:1 Wiek: 31 Dołączył: 04 Mar 2009 Posty: 230 Otrzymał 1 punktów Skąd: ze _wsząd
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 10:31 pm
Witam!!
Hmmm... ogólnie to temat był bardziej o możliwościach sprzętu właśnie .. niech mi ktos znajdzie taki film na Harleyu .... Perfekcja projektu >> Only Honda
_________________ "Ja, pełen władz umysłowych informuję, że wszystkie informacje podawane przeze mnie na temat prędkości są z założenia nieprawdziwe. Wszelkie zbieżności z osobami, motocyklami i miejscami są przypadkowe i niezamierzone. Za co z góry przepraszam"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum