Wysłany: Czw Maj 07, 2009 5:57 pm LOGA z FIREBLADE.PL na samochod juz sa!
Ok zeby nie mieszac w poprzednich tematach zakladam nowy
Mam juz na stanie wszystkie loga [jestem motocyklista] na samochod (mozna je uzyc do innych celow )
Kolor do wyboru: biale, czarne i srebrne szerokosc ok 13/14cm
(oczywiscie biale i srebrne nadaja sie super na auta o lakierze ciemnym, a czarne na jasny lakier)
Dwie wersje:
- napis fireblade.pl pod kreska
- napis fireblade.pl pod kolanem
Cena: 7zl za sztuke + ewentualne koszty przesylki ok 5 zl wg poczty polskiej | wysylam wylacznie po wplacie na konto! nie wysylam juz za pobraniem!
Zdjecia na ktorych widac jak to wyglada zamiescilem ponizej.
Kurcze nie spodziewalem sie ze tyle osob bedzie chetnych na te loga mialem z kazdego po 20szt a zostalo juz niewiele hmmm dobrze ze sam zdazylem nakleic na auto Juz zamowilem nastepna partie wiec dla tych co nie satrczy , spokojnie beda jeszcze
LOGO Z NICKIEM - NIE BEDZIE TAKIEJ MOZLIWOSCI , ja tego nie robie tylko skladam zamowienie w firmie na kilkadziesiat naklejek jednakowych i tylko w takiej formie sobie to wyobrazam... tak samo nie bedzie w innych kolorach itd bo poprostu nie bede trzymal u siebie na stanie naklejek w kilkunastu wariantach za ktore musze najpierw zaplacic a pozniej moze ktos je bedzie chcial... proste, za duzo kombinowania i zabawy z tym jest a ja na takie rzeczy czasu nie mam
Indywidualnie to sobie kazdy moze swoj nick zamowic w kazdym punkcie reklamy
Loga sa jakie sa i inne nie beda (i tak powinien byc jeden wzor w 2 kolorach zeby nie kombinowac) i jak ktos chce to pisze do mnie na PW.
Heh u mnie naklejki leża już chwile dopiero moto szykuje żeby obkleić . Loga już tez mam więc trzeba zacząć szukac jakies autko co by było godne wozić napis FireBlade hehe . Nie no żarcik taki .
_________________ -Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
Motocykl: była sc50, jest sc57b
Rok produkcji: 2007 Pomógł:4 Wiek: 30 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 563 Skąd: Lublin / Warszawa
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:55 pm
A ja już jakiś czas temu dostałem naklejki od Tytusa ale dopiero teraz miałem czas je nakleić i wygląda to tak Później dorzucę jeszcze naklejkę na fajerze
Wielkie dzięki za naklejki doszły tylko teraz dopiero mam okazję podziękować a co do potwierdzenia ze nie wylądowały w śmietniku to postaram się w najbliższym czasie wrzucić foty jak fajnie wygląda to na aucie
Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
Rok produkcji: 2005 Pomógł:1 Wiek: 24 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 272 Skąd: Drzewica/Dublin
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:03 am oki
tytus jest w garazu kupil duzy arkusz i wycina recznie nozyczkami naklajki
a co do kolegi kubahsb to mam duze autko i chce aby bylo widoczne nalkejki a na moto 2 sztuk i git majonez bedzie. zobaczysz foto to ci gul urosnie z zazdrosci hehe
_________________ "POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum