Motocykl: CBR1000RR `07 + w teren CRF450R `09 :) Pomógł:1 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 938 Skąd: Kce
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 4:57 pm LOGA z FIREBLADE.PL na samochod juz sa!
Ok zeby nie mieszac w poprzednich tematach zakladam nowy
Mam juz na stanie wszystkie loga [jestem motocyklista] na samochod (mozna je uzyc do innych celow )
Kolor do wyboru: biale, czarne i srebrne szerokosc ok 13/14cm
(oczywiscie biale i srebrne nadaja sie super na auta o lakierze ciemnym, a czarne na jasny lakier)
Dwie wersje:
- napis fireblade.pl pod kreska
- napis fireblade.pl pod kolanem
Cena: 7zl za sztuke + ewentualne koszty przesylki ok 5 zl wg poczty polskiej | wysylam wylacznie po wplacie na konto! nie wysylam juz za pobraniem!
Zdjecia na ktorych widac jak to wyglada zamiescilem ponizej.
Motocykl: CBR1000RR `07 + w teren CRF450R `09 :) Pomógł:1 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 938 Skąd: Kce
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 12:24 am
Kurcze nie spodziewalem sie ze tyle osob bedzie chetnych na te loga mialem z kazdego po 20szt a zostalo juz niewiele hmmm dobrze ze sam zdazylem nakleic na auto Juz zamowilem nastepna partie wiec dla tych co nie satrczy , spokojnie beda jeszcze
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 4:19 pm
LOGO Z NICKIEM - NIE BEDZIE TAKIEJ MOZLIWOSCI , ja tego nie robie tylko skladam zamowienie w firmie na kilkadziesiat naklejek jednakowych i tylko w takiej formie sobie to wyobrazam... tak samo nie bedzie w innych kolorach itd bo poprostu nie bede trzymal u siebie na stanie naklejek w kilkunastu wariantach za ktore musze najpierw zaplacic a pozniej moze ktos je bedzie chcial... proste, za duzo kombinowania i zabawy z tym jest a ja na takie rzeczy czasu nie mam
Indywidualnie to sobie kazdy moze swoj nick zamowic w kazdym punkcie reklamy
Loga sa jakie sa i inne nie beda (i tak powinien byc jeden wzor w 2 kolorach zeby nie kombinowac) i jak ktos chce to pisze do mnie na PW.
Heh u mnie naklejki leża już chwile dopiero moto szykuje żeby obkleić . Loga już tez mam więc trzeba zacząć szukac jakies autko co by było godne wozić napis FireBlade hehe . Nie no żarcik taki .
_________________ -Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
Motocykl: była sc50, jest sc57b
Rok produkcji: 2007 Pomógł:4 Wiek: 29 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 402 Skąd: Lublin / Warszawa
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 10:55 pm
A ja już jakiś czas temu dostałem naklejki od Tytusa ale dopiero teraz miałem czas je nakleić i wygląda to tak Później dorzucę jeszcze naklejkę na fajerze
Wielkie dzięki za naklejki doszły tylko teraz dopiero mam okazję podziękować a co do potwierdzenia ze nie wylądowały w śmietniku to postaram się w najbliższym czasie wrzucić foty jak fajnie wygląda to na aucie
Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
Rok produkcji: 2005 Pomógł:1 Wiek: 24 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 253 Skąd: Drzewica/Dublin
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 11:03 pm oki
tytus jest w garazu kupil duzy arkusz i wycina recznie nozyczkami naklajki
a co do kolegi kubahsb to mam duze autko i chce aby bylo widoczne nalkejki a na moto 2 sztuk i git majonez bedzie. zobaczysz foto to ci gul urosnie z zazdrosci hehe
_________________ "POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum