ehh zawadka znajome klimaty i miejsca.Gdzybym tylko mial jak przeplynac moto na droge bo mariusz juz mnie namawial zeby polatac.Juz niedlugo znow sie na naszej stacji spotkamy
Ja przed chwilką skończyłem składać swój sprzęt i też się pokusiłem o małą przejażdżkę 5 km i nawet na kole dało się kawałek przejechać . Może jutro będzie pogoda to spróbuje trochę więcej zrobić km. Pozdro dla wszystkich którzy już mieli tą przyjemność się przejechać i dla tych którzy nie mogę się doczekać.
no dzisiaj pogioda zapowiada sie super.Bede mial apaat i mocowanie wiec ponagrywam troszke.Zawadka nie wiem czy przeczytasz ale daj znac jak mozesz do 12 czy bedziecie dzisiaj na miejscowce
No, to u mnie sezon rozpoczęty, wczoraj nastukaliśmy ponad 100km z chłopakami No ale trzeba uważać, asfalt jeszcze zimny Ale dzisiaj też słonko ładnie świeci, więc pewnie zrobimy drugie tyle
u mnie prace przedsezonowe trwają, ale na weekend sprzęt będzie gotowy
27022010035.jpg
Plik ściągnięto 123 raz(y) 440,55 KB
_________________ "Ja, pełen władz umysłowych informuję, że wszystkie informacje podawane przeze mnie na temat prędkości są z założenia nieprawdziwe. Wszelkie zbieżności z osobami, motocyklami i miejscami są przypadkowe i niezamierzone. Za co z góry przepraszam"
(robione zawory, rozrząd, napęd, kiera, flapper mod, wrzucam oplot, nowe świece, klocki, płyny, PC III, pełny wydech przelot, i na koniec Michały Power Pure
_________________ "Ja, pełen władz umysłowych informuję, że wszystkie informacje podawane przeze mnie na temat prędkości są z założenia nieprawdziwe. Wszelkie zbieżności z osobami, motocyklami i miejscami są przypadkowe i niezamierzone. Za co z góry przepraszam"
Ja dziś zakończył bym sezon Chłop mi zajechał drogę i stwierdził że jechałem 100 ( oczywiście zajechałem mu droge i zrobiłem PIT STOP )i ładnie mu to Wyjaśniłem Przecież nie każdy ma radar w swojej osobówce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum