Forum FireBlade.pl - CBR 1000RR, CBR 954RR, CBR 929RR, CBR 900RR
FORUM.FIREBLADE.PL
Forum miłośników Hondy FireBlade
CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  przejdz do galeriiGALERIA  przejdz na fireblade.plFIREBLADE.PL
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj   Chat [ 0 ]  kanał RSS
 Ogłoszenie 
NOWE MALOWANIA 1000RR NA ROK 2010 || SPIS AKTUALIZACJI NA STRONIE
LOGA FIREBLADE.PL || NAKLEJKI WWW.FIREBLADE.PL
Znalezionych wyników: 598
FORUM.FIREBLADE.PL Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: maly problem
Luki213

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 430

PostForum: Ogólne (SC44)   Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:51 am   Temat: maly problem
Potrzebuje śrubki do mocowania lewej serwisówki w sc33, ta co jeszcze trzyma lewe wypełnienie, ta srubka jest ciut dluzsza od pozostalych. Ma ktos na zbyciu?
  Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007
Luki213

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 325

PostForum: Giełda   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 7:08 pm   Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007
Niezly kolo he he
  Temat: Ciekawy artykul o VFR i motocykliscie z najwieksza liczba km
Luki213

Odpowiedzi: 7

PostForum: Ogólne Dyskusje   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 7:02 pm   Temat: Ciekawy artykul o VFR i motocykliscie z najwieksza liczba km
VFR to swietna i bezawaryjna maszyna i byc moze kiedys bedzie motocyklem kultowym. Zreszta przy wpisaniu w wyszukiwarce "bezawaryjne motocykle jako wynik wyrzuci wlasnie VFR :D
  Temat: Chłodnica
Luki213

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 553

PostForum: Usterki/awarie (SC33)   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:58 pm   Temat: Chłodnica
Nie wiem czy nit spelni swoje zadanie. Z tego co wiem kazdy kupowal nowoa chlodnice, ale ze Polak potrafi sciagni ja i przyspawaj nowe uchwyty na migomacie. Najlepiej idz do zakladu gdzie spawaja aluminium i tam Ci dorobia, wez pod uwage to ze spaw oslabia konstrukcje ale zaplacisz grosze w porownaniu do uzywanej chlodnicy. Koszt uzywanej zaleznie od stanu 250-400zl. zespawanie 50-100zl.
  Temat: SEZON 2010 ROZPOCZĘTY !!!!!
Luki213

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 1723

PostForum: Podróże/Wypady/Zloty/Ustawki/Plany   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:52 pm   Temat: SEZON 2010 ROZPOCZĘTY !!!!!
No nie wierze myslalem ze ja tylko jestem walniety i w ubieglym roku wyjechalem 10 stycznia w tym roku niestety musze poczekac szkoda mi brudzic moto no i nie wiadomo czy znowu mrozu nie bedzie a chowac znowu moto mi sie nie chce.
  Temat: Ukarany 200zł :( żenujące
Luki213

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 433

PostForum: Ogólne Dyskusje   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:41 pm   Temat: Ukarany 200zł :( żenujące
A gdybys dal banknot 200zl i kasjer nie mial by banknotow i bilonem wydawal bardzo dlugo to kogo by ukarali? kasjera czy kierujacego? chyba ze specjalnie podjechal tzn umyslnie z jedno groszowkami zeby spowolnic ruch w jakims celu np protest.
  Temat: Pomóżcie przy kupnie SC33
Luki213

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 304

PostForum: Ogólne (SC33)   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:37 pm   Temat: Pomóżcie przy kupnie SC33
http://moto.allegro.pl/it...azja_2000r.html
  Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007
Luki213

Odpowiedzi: 15

PostForum: Giełda   Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:31 pm   Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007
Tytus nie chce Cie urazic ale jestes bardzo rozrzutny. To podgiecie rantu bys sam wyprostowal a w zakladzie Crazyego bys nawet nie wiedzial czy masz nowa czy stara felge. PZDR
  Temat: opaska
Luki213

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 685

PostForum: Akcesoria, gadżety, odzież, części (bez ogłoszeń)   Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:35 pm   Temat: opaska
To jakis debil na ku-tasa niech sobie zalozy zeby mu krew do glowy plynela. A jutro wystawi buciki na zime i kurteczke dla fajera z logiem Chupa-Chups.
  Temat: Jak to jest z tymi swiecami?
Luki213

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 745

PostForum: Usterki/awarie (SC33)   Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:16 pm   Temat: Jak to jest z tymi swiecami?
Paliwa najczęsciej sa kiepskiej jakosci lub po prostu chrzczone jezeli stacja benzynowa nalezy do prywaciarza. Najczesciej prywaciarze sprzedaja paliwa pod szyldem firmy tak jak to u mnie w miescie jest, bo kierowcy omijaja stacja niefimowane. No kiedys tata kupil benzyne nalal w banke 5l, rano patrzy a tam z 5cm lodu na gorze. Ja kupuje na orlenie ale na firmowym orlenie i zadnych problemow- nigdy. Orlen ma Pb98 bardzo dobra w porownaniu z innymi stacjami- moto az bzykalo tak mu dobrze bylo.... :P
  Temat: Fajny bajer.
Luki213

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 781

PostForum: Akcesoria, gadżety, odzież, części (bez ogłoszeń)   Wysłany: Sro Lut 10, 2010 2:29 am   Temat: Fajny bajer.
Ciekawy tylko jestem jak bardzo jest stabilny motocykl na takim podnosniku tzn. jakie prace mozna przy nim wykonywac, czy to tylko stojaczek taki na zime dla motocykla zeby go przesuwac z kata w kat w garazu. Troche mnie to martwi ze tylko z jednej strony trzymaja dwa bolce, w zasadzie one nie trzymaja tylko grawitacja.
Jezeli mozna przy nim dlubac i jest to calkowicie bezpieczne, nawet nie musi byc dla uzytkownika ale dla motocykla :P to wielkie :brawo: dla konstruktora.
  Temat: Tarcze hamulcowe CBR1000RR - gdzie od reki ?
Luki213

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 832

PostForum: Ogólne (SC57)   Wysłany: Czw Lut 04, 2010 1:22 am   Temat: Tarcze hamulcowe CBR1000RR - gdzie od reki ?
A ja kurde wybieram sie do Ciebie Crazyduck jak sojka za morze ale napewno przyjade, cos kolo 15lutego.

Jeden typ mowil mi ze jak porzadnie tarcze rozgrzejesz i przejedziesz przez kaluze to znowu zacznie bic, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Wole sprobowac i dac 50zl za prostowanie niz od razu kupowac nowe tarcze.
  Temat: Dluga zima.....
Luki213

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 1663

PostForum: Podróże/Wypady/Zloty/Ustawki/Plany   Wysłany: Czw Lut 04, 2010 1:11 am   Temat: Dluga zima.....
Ja tez juz sie ostro wkurzam na ta zime bo mnie poprostu juz nudzi, ale pocieszajaca jest mysl ze im dluzej trwa zima tym bardziej zwieksza sie moj budzet na paliwo w nadchodzacym sezonie :D no i bardzo mozliwe ze lato bedzie dluzsze i upalne...
No ale gdyby kazdy z nas mial quada to tez by inaczej to odczuwal :D
  Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna
Luki213

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 1045

PostForum: Ogólne (SC57)   Wysłany: Wto Sty 12, 2010 1:27 pm   Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna
chanbord napisał/a:
Na Policji można sprawdzić czy pojazd nie jest kradziony, ale również okazuje się dowód rejestracyjny, książkę pojazdu i dowód osobisty sprzedającego. Gdyby owe dokumenty okazały się sfałszowane zapewne byśmy się o tym dowiedzieli.

Ale ja mialem na mysli ksiazke serwisowa!!!!!!!! i wpisy w niej!!!!!! a tego nie ma na policji, oj chyba sie troszke nie zrozumielismy :D

Jak kupisz nowke sztuke moto w sklepie Hondy to w serwisie kawasaki mozesz serwisowac???? no to co ze maja najlepszych mechanikow, ale moto ma gwarancje producenta i trzeba go chyba w serwisie hondy serwisowac.
  Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna
Luki213

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 1045

PostForum: Ogólne (SC57)   Wysłany: Nie Sty 10, 2010 8:45 pm   Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna
Jezeli ma przebieg tyle co mowi to moto powinno pachniec ze tak powiem "nowoscia" kazda srubka powinna sie swiecic jak psu jajca. Dziwi mnie fakt ze serwisowal w kawasaki, no chyba ze kawasaki sprzedaje tez motocykle hondy. A moze kolo kupil moto z 8 reki pojezdzil i ziomek z kawasaki dal mu nowe zycie na papierze... nowy przebieg, nowa ksiazke, nowe, wpisy i wymiany (serisy) na papierze... Honde serwisuje sie w hondzie chyba ze honda wyraza zgode na seriws swoich maszyn w konkurencyjnych firmach motocyklowych.

Strona 1 z 40
Skocz do: