| Autor |
Wiadomość |
Temat: maly problem |
Luki213
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 430
|
Forum: Ogólne (SC44) Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:51 am Temat: maly problem |
| Potrzebuje śrubki do mocowania lewej serwisówki w sc33, ta co jeszcze trzyma lewe wypełnienie, ta srubka jest ciut dluzsza od pozostalych. Ma ktos na zbyciu? |
Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007 |
Luki213
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 325
|
Forum: Giełda Wysłany: Wto Lut 23, 2010 7:08 pm Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007 |
| Niezly kolo he he |
Temat: Ciekawy artykul o VFR i motocykliscie z najwieksza liczba km |
Luki213
Odpowiedzi: 7
|
Forum: Ogólne Dyskusje Wysłany: Wto Lut 23, 2010 7:02 pm Temat: Ciekawy artykul o VFR i motocykliscie z najwieksza liczba km |
VFR to swietna i bezawaryjna maszyna i byc moze kiedys bedzie motocyklem kultowym. Zreszta przy wpisaniu w wyszukiwarce "bezawaryjne motocykle jako wynik wyrzuci wlasnie VFR |
Temat: Chłodnica |
Luki213
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 553
|
Forum: Usterki/awarie (SC33) Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:58 pm Temat: Chłodnica |
| Nie wiem czy nit spelni swoje zadanie. Z tego co wiem kazdy kupowal nowoa chlodnice, ale ze Polak potrafi sciagni ja i przyspawaj nowe uchwyty na migomacie. Najlepiej idz do zakladu gdzie spawaja aluminium i tam Ci dorobia, wez pod uwage to ze spaw oslabia konstrukcje ale zaplacisz grosze w porownaniu do uzywanej chlodnicy. Koszt uzywanej zaleznie od stanu 250-400zl. zespawanie 50-100zl. |
Temat: SEZON 2010 ROZPOCZĘTY !!!!! |
Luki213
Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 1723
|
Forum: Podróże/Wypady/Zloty/Ustawki/Plany Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:52 pm Temat: SEZON 2010 ROZPOCZĘTY !!!!! |
| No nie wierze myslalem ze ja tylko jestem walniety i w ubieglym roku wyjechalem 10 stycznia w tym roku niestety musze poczekac szkoda mi brudzic moto no i nie wiadomo czy znowu mrozu nie bedzie a chowac znowu moto mi sie nie chce. |
Temat: Ukarany 200zł :( żenujące |
Luki213
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 433
|
Forum: Ogólne Dyskusje Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:41 pm Temat: Ukarany 200zł :( żenujące |
| A gdybys dal banknot 200zl i kasjer nie mial by banknotow i bilonem wydawal bardzo dlugo to kogo by ukarali? kasjera czy kierujacego? chyba ze specjalnie podjechal tzn umyslnie z jedno groszowkami zeby spowolnic ruch w jakims celu np protest. |
Temat: Pomóżcie przy kupnie SC33 |
Luki213
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 304
|
Forum: Ogólne (SC33) Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:37 pm Temat: Pomóżcie przy kupnie SC33 |
| http://moto.allegro.pl/it...azja_2000r.html |
Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007 |
Luki213
Odpowiedzi: 15
|
Forum: Giełda Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:31 pm Temat: [S] tylna felga z opona 1000RR 2007 |
| Tytus nie chce Cie urazic ale jestes bardzo rozrzutny. To podgiecie rantu bys sam wyprostowal a w zakladzie Crazyego bys nawet nie wiedzial czy masz nowa czy stara felge. PZDR |
Temat: opaska |
Luki213
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 685
|
Forum: Akcesoria, gadżety, odzież, części (bez ogłoszeń) Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:35 pm Temat: opaska |
| To jakis debil na ku-tasa niech sobie zalozy zeby mu krew do glowy plynela. A jutro wystawi buciki na zime i kurteczke dla fajera z logiem Chupa-Chups. |
Temat: Jak to jest z tymi swiecami? |
Luki213
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 745
|
Forum: Usterki/awarie (SC33) Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:16 pm Temat: Jak to jest z tymi swiecami? |
Paliwa najczęsciej sa kiepskiej jakosci lub po prostu chrzczone jezeli stacja benzynowa nalezy do prywaciarza. Najczesciej prywaciarze sprzedaja paliwa pod szyldem firmy tak jak to u mnie w miescie jest, bo kierowcy omijaja stacja niefimowane. No kiedys tata kupil benzyne nalal w banke 5l, rano patrzy a tam z 5cm lodu na gorze. Ja kupuje na orlenie ale na firmowym orlenie i zadnych problemow- nigdy. Orlen ma Pb98 bardzo dobra w porownaniu z innymi stacjami- moto az bzykalo tak mu dobrze bylo.... |
Temat: Fajny bajer. |
Luki213
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 781
|
Forum: Akcesoria, gadżety, odzież, części (bez ogłoszeń) Wysłany: Sro Lut 10, 2010 2:29 am Temat: Fajny bajer. |
Ciekawy tylko jestem jak bardzo jest stabilny motocykl na takim podnosniku tzn. jakie prace mozna przy nim wykonywac, czy to tylko stojaczek taki na zime dla motocykla zeby go przesuwac z kata w kat w garazu. Troche mnie to martwi ze tylko z jednej strony trzymaja dwa bolce, w zasadzie one nie trzymaja tylko grawitacja.
Jezeli mozna przy nim dlubac i jest to calkowicie bezpieczne, nawet nie musi byc dla uzytkownika ale dla motocykla to wielkie dla konstruktora. |
Temat: Tarcze hamulcowe CBR1000RR - gdzie od reki ? |
Luki213
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 832
|
Forum: Ogólne (SC57) Wysłany: Czw Lut 04, 2010 1:22 am Temat: Tarcze hamulcowe CBR1000RR - gdzie od reki ? |
A ja kurde wybieram sie do Ciebie Crazyduck jak sojka za morze ale napewno przyjade, cos kolo 15lutego.
Jeden typ mowil mi ze jak porzadnie tarcze rozgrzejesz i przejedziesz przez kaluze to znowu zacznie bic, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Wole sprobowac i dac 50zl za prostowanie niz od razu kupowac nowe tarcze. |
Temat: Dluga zima..... |
Luki213
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 1663
|
Forum: Podróże/Wypady/Zloty/Ustawki/Plany Wysłany: Czw Lut 04, 2010 1:11 am Temat: Dluga zima..... |
Ja tez juz sie ostro wkurzam na ta zime bo mnie poprostu juz nudzi, ale pocieszajaca jest mysl ze im dluzej trwa zima tym bardziej zwieksza sie moj budzet na paliwo w nadchodzacym sezonie no i bardzo mozliwe ze lato bedzie dluzsze i upalne...
No ale gdyby kazdy z nas mial quada to tez by inaczej to odczuwal |
Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna |
Luki213
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 1045
|
Forum: Ogólne (SC57) Wysłany: Wto Sty 12, 2010 1:27 pm Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna |
| chanbord napisał/a: | | Na Policji można sprawdzić czy pojazd nie jest kradziony, ale również okazuje się dowód rejestracyjny, książkę pojazdu i dowód osobisty sprzedającego. Gdyby owe dokumenty okazały się sfałszowane zapewne byśmy się o tym dowiedzieli. |
Ale ja mialem na mysli ksiazke serwisowa!!!!!!!! i wpisy w niej!!!!!! a tego nie ma na policji, oj chyba sie troszke nie zrozumielismy
Jak kupisz nowke sztuke moto w sklepie Hondy to w serwisie kawasaki mozesz serwisowac???? no to co ze maja najlepszych mechanikow, ale moto ma gwarancje producenta i trzeba go chyba w serwisie hondy serwisowac. |
Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna |
Luki213
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 1045
|
Forum: Ogólne (SC57) Wysłany: Nie Sty 10, 2010 8:45 pm Temat: czy ktoś zna ten motor z Leszna |
| Jezeli ma przebieg tyle co mowi to moto powinno pachniec ze tak powiem "nowoscia" kazda srubka powinna sie swiecic jak psu jajca. Dziwi mnie fakt ze serwisowal w kawasaki, no chyba ze kawasaki sprzedaje tez motocykle hondy. A moze kolo kupil moto z 8 reki pojezdzil i ziomek z kawasaki dal mu nowe zycie na papierze... nowy przebieg, nowa ksiazke, nowe, wpisy i wymiany (serisy) na papierze... Honde serwisuje sie w hondzie chyba ze honda wyraza zgode na seriws swoich maszyn w konkurencyjnych firmach motocyklowych. |
| |