Forum FireBlade.pl - CBR 1000RR, CBR 954RR, CBR 929RR, CBR 900RR
FORUM.FIREBLADE.PL
Forum miłośników Hondy FireBlade
CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  przejdz do galeriiGALERIA  przejdz na fireblade.plFIREBLADE.PL
KONTAKT  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj   Chat [ 0 ]  kanał RSS
 Ogłoszenie 
WYDECH TAYLORMADE SC59 CBR1000RR FIREBLADE || WYDECH TAYLORMADE GSXR1000 2009/10
NOWE MALOWANIA 1000RR NA ROK 2010 || SPIS AKTUALIZACJI NA STRONIE
LOGA FIREBLADE.PL || NAKLEJKI WWW.FIREBLADE.PL

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: agresywne, motocyklisty, policje., przez, zatrzymanie

Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.
Autor Wiadomość
trauma 

Motocykl: CBR 900RR
Rok produkcji: 1998
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 3:28 pm   Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.

http://www.youtube.com/watch?v=RK5bMSyJCsg

Oglądajcie do końca. Jestem ciekawy kiedy u nas będą tak zatrzymywać..

MaciekM 

Motocykl: 954 RR
Rok produkcji: 2003
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 5:19 pm   

już tak zatrzymuja a nawet gorzej. słyszałme że kolesiowi wywalili na bok r1 jak sie zatrzymał na swiatłach tylko że jechali za nim kilkanaście czy kilkadziesiąt km ( a on o tym nie wiedział). mnie też kiedyś zatrzymali ( ja sie grzecznie zatrzymałem, a oni wyskoczyli z radiowozu jak bym był jakims bandytą i pierwsze co to kluczyki mi wyciagneli ze stacyjki.

trauma 

Wysłany: Pią Sie 06, 2010 5:31 pm   

o wyrywaniu kluczyków to i ja słyszałem. Ale jakby mi moto przewrócili to bym ich tam na miejscu za jaja powiesił. A co do tego filmu to tak żeby z klamką od razu milicja wyskakiwała to jednak chyba przesada. Tym bardziej ,ze koleś spokojnie zatrzymał się itp..

Insaine 
Święty

Motocykl: cbr 929 sc 44 huj wi co z tego bedzie
Rok produkcji: 2000
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 5:34 pm   

No niektórzy używają klamki jako przedłużenia swoje pały żeby poczuć się męsko nie jak EUROPRIDE.(zwłaszcza in USA) .U nas też powoli to się przejawia .Ale moim zdaniem wole mieć jaja i odwagę lub źle pookładane pod czapka i jeździć na takich sprzętach (oni ich nie mają :diabel: )

Ludzka zazdrość :mrgreen:

P.S. a tu filmik z serii ze jest człowiek i jest policjant http://www.youtube.com/wa...GeEEZIfZz4&NR=1

Prostowanie felg samochodowych motocyklowych i lakiernia proszkowa http://www.felgi.webpark.pl/

moje --> http://allegro.pl/show_us...php?uid=5385962

szczurek83 

Motocykl: sc33
Rok produkcji: 1997
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 6:06 pm   

ja miałem kiedyś taką sytuacje że po nie zatrzymaniu sie do kontroli wyjechali za mną i na pierwszym skrzyzowaniu którym chciałem skręcić w lewo przyj...ali mi w tył motoru niestety jeszcze w tedy latałem mz 250 :) a oni za mną paskiem, ale rozkminiłem ze jak nie na moto to z buta im uciekłem hahaha

Szerszeń 
...:::FireBlade:::...

Motocykl: CBR 929
Rok produkcji: 2001
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 8:10 pm   

:ooo: Temu pierwszemu to chyba zona nie daje.... brak słów, drugi koles sympatyczny :) oby wiecej takich, ale nadal nie rozumiem, dlaczego w oczach policji jestesmy tak spostrzegani...

krzychu 
...gdyż lubię zapierdalać...

Motocykl: PC40
Rok produkcji: 2007
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 9:59 pm   Re: Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.

trauma napisał/a:

Nie pytaj kiedy u nas będą tak zatrzymywać, tylko gdzie u nas tak zatrzymują :mrgreen:

W kwietniu tego roku pod Chojnicami złapali mnie na radar - siedzieli w nieoznakowanym radiowozie zaparkowanym na poboczu i mierzyli przez szybę. Jak mnie zobaczyli to jeden złapał za suszarę i mierzył, a drugi nie czekając na wynik wyleciał na środek drogi z lizakiem w jednej ręce, a w drugiej podniesionej do góry trzymał i pokazywał mi wyciągniętego z kabury gnata.
Nadmieniam, że nic nie wskazywało na to, że mam zamiar uciekać - wyhamowałem z zapasem przed nim i zjechałem na pobocze...

Fajnie, nie? hihi: hihi: hihi:

jasiek749p 
jasiek749p

Motocykl: cbr 954
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 10:17 pm   

Panowie ostatnim razem jak wracałem z moim plecaczkiem z zakopca z daleka zauważyłem milicjanta z lornetką-skierowaną oczywiście w moją stronę,jak już udało mi się wyhamować przed nim do 50 km/h pokazywał dyskretnie co by na koło moto postawić.Wg mnie nie taki straszny milicjant jak go malują :diabel: oczywiście zdarzają się przypadki panów,którzy uważają że mają władzę w ręku :fuckyou: ps.winkle na miodowej -naprawdę kozak z moją michelin z nitkami :ooo:

chanbord 

Motocykl: jest
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 11:00 pm   

Ja, jak do tej pory to mam dobre zdanie o policji jeżdżąc na moto. Dwa razy już jadąc za nimi poza miastem dawali mi znać prawym kierunkiem żeby ich wyprzedzić. Dwa razy wyprzedziłem nieznacznie przekraczając dozwoloną prędkość i gdy tylko się oddaliłem dalej dawałem dopiero w palnik mocniej :) Także jak na razie mam dobre zdanie o Policji.

Gorsze zdanie mam jako kierowca samochodu i rowerzysta - tutaj podpadli mi niemiłosiernie. :)

JankoCBR 
HONDA MY MOTO, HONDA MY LIFE

Motocykl: HONDA CBR 900RR FIREBLADE
Rok produkcji: 1997
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 12:09 am   

ja niestety nie mam dobrego zdania o policji... zawsze traktuja mnie jak gnoja i bandyte ... wiem o tym ze policjant chocby nie miał racji to i tak trzeba mu ja przyznać ;P no ale co my na to poradzimy ...

kubahsb 
kubahsb

Motocykl: CBR929
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 12:58 am   Re: Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.

krzychu napisał/a:
trauma napisał/a:

Nie pytaj kiedy u nas będą tak zatrzymywać, tylko gdzie u nas tak zatrzymują :mrgreen:

W kwietniu tego roku pod Chojnicami złapali mnie na radar - siedzieli w nieoznakowanym radiowozie zaparkowanym na poboczu i mierzyli przez szybę. Jak mnie zobaczyli to jeden złapał za suszarę i mierzył, a drugi nie czekając na wynik wyleciał na środek drogi z lizakiem w jednej ręce, a w drugiej podniesionej do góry trzymał i pokazywał mi wyciągniętego z kabury gnata.
Nadmieniam, że nic nie wskazywało na to, że mam zamiar uciekać - wyhamowałem z zapasem przed nim i zjechałem na pobocze...

Fajnie, nie? hihi: hihi: hihi:

WLASNIE DLA TEGO TRZEBA KAMERKI MIEC I NAGRYWAC.

ja sie zbieram juz od zimy i sie ku..a zebrac nie moge.

a pare ciekawych akcji bym juz nagral :/

jakby mi tak wyskoczyl typ z pistoletem od razu na ulice, to od razu do prawnika bym sie udal i sprawe w sadzie bo wydaje mi sie ze mozna ich za to przygnoic.

policjanci sa rozni, niestety 70-80 % to totalne dno - niechce sie rozpisywac i wk..wiac ALEe jak wszedzie zdarzaja sie tez spoko ludzie. Niestety tylko od wielkiego dzwonu :/

MaciekM 

Motocykl: 954 RR
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 9:57 am   

kubahsb napisał/a:
niestety 70-80 % to totalne dno

Myśle że mocno przesadzasz. ja bym powiedziął że 20-30%.

wuja 

Motocykl: gazela, SC33 :)
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 11:42 am   

W każdym razie do policji idą ci co bardzo chcą, albo ci których nie chcą nigdzie indziej, ludzi pomiędzy jest mało, a ci są najnormalniejsi zazwyczaj.

trauma 

Wysłany: Sob Sie 07, 2010 11:54 am   

ot co święte słowa. Ja miałem tylko jeden miły incydent z panami policjantami jak mnie zatrzymali o 4 pod hasłem ,że - Jedzie pan 50 ,a wolno 60 więc musi być coś nie tak. A później wyszło ,że pan policjant po prostu chciał moto obejrzeć. A reszta przypadków to była właśnie jak z tego filmu ura-bura.. Zdażyło sie tez jak zatrzymali nas grupą iż policjan zaczął epitetami sypać typu "banda debili na szlifierkach" dodam ,że policjant sam był motocyklista.

krolik 
Kolejny fajer.....

Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 7:41 pm   

chyba każdy z nas miał jakieś doświadczenia. Wszędzie są ludzie i ludziska....

Odpowiedz do tematu